Webshop belépésHírlevél feliratkozás

Caldene termékek - Nyeregvilág.hu Christ valódi bárányszőrös termékek - Nyeregvilág.hu
Cobra nyereg - Nyeregvilág.hu Daslö termékek - Nyeregvilág.hu
Devocoux nyergek - Nyeregvilág.hu Felix Bühler lovas felszerelések - Nyeregvilág.hu
FinnTack termékek - Nyeregvilág.hu Horka lovas ruházat - Nyeregvilág.hu
Jaguar nyergek - Nyeregvilág.hu Kentaur lófelszerelés - Nyeregvilág.hu
Kieffer nyergek és lovas felszerelések - Nyeregvilág.hu LamiCell lófelszerelés - Nyeregilág.hu
Lemetex nyergek - Nyeregvilág.hu Passier nyergek - Nyeregvilág.hu
Pessoa nyereg, lófelszerelés - Nyeregvilág.hu Prestige nyergek és lovas felszerelések - Nyeregvilág.hu
Schockemöhle nyergek és lovas felszerelések - Nyeregvilág.hu Micklem kantár - Nyeregvilág.hu
Steeds lovas termékek - Nyeregvilág.hu Stübben nyereg - Nyeregvilág.hu
Tattini lófelszerelés - Nyeregvilág.hu Kep Italia lovagló kobakok - Nyeregvilág.hu
Wintec nyereg - Nyeregvilág.hu

Nyeregvilág infó

Telefon: +36-30-378-1725
E-mail: info@nyeregvilag.hu
Bolt: 1076 Bp., Verseny utca 8.
Nyitva: h-p 14-18 óráig
Lovas webshop:
Információ
Fizetési feltételek
Szállítás

Jelenlegi olvasóink

Oldalainkat 117 vendég böngészi
KED kobakok, minőség és biztonság - megfizethető áron!

KED lovagló kobak - nyeregvilag.huA német DHG-Knauer cég nemrégiben kopogtatott be nálunk katalógusával. Mi tagadás, hiányzott a kínlatból a megfizethető – közép árkategóriás – szemre is tetszetős biztonsági fejfedő. Így a katalógust átlapozva természetesnek tűnt, hogy élünk az ajánlattal, s megismertetünk velük benneteket is.

Készítettünk egy kis összeállítást hamarosan bevezetésre kerülő, új kobakjainkról!

A DHG-Knauer eredetileg kiváló minőségű kerékpáros bukósisakok gyártására specializálódott, ennek már 25 esztendeje. Kobakokat 5 éve gyártanak, a jelenlegi termék skálájuk megfelel a legújabb biztonsági előírásokat tartalmazó a VG1 01.040 2014-12 számú  szabványnak. A stuttgarti cég - itt fontos megemlíteni, hogy a gyártás is Németországban folyik - egyaránt gondol a gyermekekre és felnőttekre, a hobbilovasokra és a versenyzőkre. Mégis inkább azt mondhatjuk, kobakjaikat szabadidőlovasoknak és amatőr versenyzőknek ajánljuk – sokoldalúságuk és eddig nem látott, extra funkcióik miatt…

Minden KED kobak lelke a kétrétegű Max-Shell ’héj’ . Belső, vastag rétege polisztirén, külső rétege mikroszálas. A két réteget a speciális ’Max-Shell’ technológiával  préselik ösze. A rétegvastagság így a kobak minden pontján – még a szellőzőknél is – azonos, nincsenek gyenge, sérülékeny pontjai.

KED lovagló kobak, led lámpa - nyeregvilag.huMinden KED kobak belvilága állítható, 3 ponton. Ebből kettő a kobak belsejében, egy pedig hátul, a tarkónál bújik meg. Ez a harmadik – ’Quicksafe’ névre keresztelt ’tekerő’ egy beépített LED-lámpát is magában rejt. Ez különösen praktikus szürkületben, ködben való lovagláskor. A védelem bizonyos fokig  még kikapcsolt LED mellett is működik – a tekerőgomb közepén ugyanis egy kis macskaszem ül. A hagyományos kobakok állszíja állításkor gyakran elcsúszik valamelyik oldalra, nem kis bosszúságot okozva ezzel. A gyártó a KED kobakokban ezért elhelyezett egy fixálási lehetőséget (Quickstopp) – mely megakadályozza az elcsúszást, gondoskodva arról, hogy az állszíj mindkét oldalon szimmetrikus legyen.

Egyes modellek ezen kívül rendelkeznek szolid, rejtett fényvisszaverő csíkkal, van amelyikükhöz téli kobakbelső és fülmelegítő is kapható. Van, amelyiküknek teljes felülete –héja fényvisszaverő tulajdonságú.

Minden KED modell praktikus, kivehető kobakbelsővel rendelkezik. Kiegészítőként a kobak alá húzható sapka, UV-szűrős ellenző, illetve esővédő huzat vásárolható hozzájuk. Jól szellőznek, strapabírók, kényelmesek s könnyen tisztíthatók.  Van köztük elegáns – díjlovasnégyszögben is bátran ’vállalható’ modell, s a legkisebbeknek való vidám, színes darabok egyaránt. Két modelljük kerékpározáshoz és lovagláshoz egyaránt használható! Egy másik modell pedig – a cserélhető nyári – téli kobakbelsővel – igazi négy évszakos ’fejvédő’!

Nézd meg a kobakokat a webshop kínálatában, illetve a bemutatóteremben személyesen is megnézhetitek, felpróbálhatjátok a bemutató darabokat! :)